Kalle GmbH
Rheingaustraße 190-196
65203 Wiesbaden

T  0049 (0) 611 / 962 - 07
F  0049 (0) 611 / 962 – 9373
info@kallegroup.com


 → Direct contacts for product areas and regions

Contact

Benelux

Foodpack, een volledige dochteronderneming van de Kalle Group, levert een compleet assortiment producten voor de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux en Groot-Brittannië, met als belangrijkste focus de vlees-, vleesproducten-, kaas-, gevogelte- en visindustrie.
Naast Kalle's eigen assortiment kunststof en kunststof darmen, vertegenwoordigen wij diverse gerenommeerde producenten. Onze belangrijkste productgroepen zijn darmen, ingrediënten en folies. 

Gedurende de meer dan 40 jaar dat we op de markt zijn, hebben we een reputatie opgebouwd voor betrouwbaarheid en flexibiliteit. We streven altijd naar een blijvend partnerschap met onze klanten en leveranciers, waarbij kwaliteit, service en technologische ondersteuning allemaal een belangrijke rol spelen.

Foodpack Benelux

Marie Curiestraat 19
Postbus 16
3840 AA Harderwijk

P  +31 (0)341-462100
F  +31 (0)341-462109
alg@foodpack.nl

Kwaliteit

Het streven naar continue kwaliteitsverbetering is alleen mogelijk als een productassortiment aan de hoogste normen voldoet. De producten die worden geleverd door ons moederbedrijf, Kalle, staan wereldwijd hoog aangeschreven. Bovendien werkt Foodpack uitsluitend met fabrikanten van internationale faam, waardoor wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Bij Foodpack staat kwaliteit hoog in het vaandel en we zijn uiteraard BRC-gecertificeerd.

TECHNOLOGIE

Het personeel van Foodpack blijft op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en productinnovaties, zowel in uw markten als in die van ons. Samen met onze partners streven we naar productverbeteringen en innovaties die de productieprocessen van onze klanten efficiënter en / of eenvoudiger maken. Oplossingen die niet alleen de dagelijkse praktijk vereenvoudigen, maar ook anticiperen op wettelijke vereisten.

Service

Het juiste product op het juiste moment hebben is erg belangrijk, zowel voor u als voor ons. Waar mogelijk stemmen we onze logistieke en organisatorische processen af op de behoeften en wensen van onze klanten. Denk aan voorraadbeheer, just-in-time leveringen, duidelijke prijsafspraken en facturering, one-stop-shopping, etc.

Een selectie van onze gewaardeerde partners

ICL Food Specialties

Functionele ingrediënten zoals fosfaatmengsels, emulgerende zouten en zoutvervanging.
iclfood.com

Vestkorn

(Getextureerde) eiwitconcentraten, zetmeel en andere duurzame ingrediënten op basis van erwten en fababonen, ook geschikt voor de toepassing allergeenvrije vegetarische / veganistische producten.

vestkorn.com

 

 

 

Galactic

Zeer effectieve ingrediënten die voedselveiligheid combineren met verlenging van de houdbaarheid op basis van melkzuur en derivaten.

lactic.com

 

Hafliger

Een uitgebreid assortiment bedrukte en onbedrukte meerlagige films voor de voedingsindustrie.

hafliger.it

 


FOODPACK BENELUX | Managing director: Sabine Fischer | VAT number NL: NL801808509B01 | Company House number NL: 08022222