Kalle Hungary

 • A Kalle Hungaria Kft. a műbélgyártásban vezető szerepet betöltő, nagy hagyományokkal rendelkező Kalle GmbH magyarországi leányvállalata.

  A Kalle Hungaria 1998 évi alapításakor a fő cél a cégcsoport teljes faser, műanyag és textil műbélválasztékának magyarországi forgalmazása volt. Folyamatos fejlesztések révén jelentős kapacitású műanyag alapú bélgyártást hozott létre Magyarországon, kiszolgálva ezzel a hazai élelmiszeriparon túl az anyacég export igényeit is.

  2020 évi fejlesztései során az ötrétegű, nyújtott belek termelési kapacitásának bővítése mellett két új termékcsoport – az egy és háromrétegű, nyújtatlan belek - gyártása is lehetővé vált.
  Az alapbelek gyártásán kívül a Kalle Hungaria teljes konfekcionálási vertikummal rendelkezik, a műbél termékeket 8+8 színben nyomtatva, raffolva szállítja partnereinek.

  A cég az élelmiszeripari burkolóanyagok gyártása mellett felvállalta egyéb csomagolóanyagok, így kemény és lágy fóliák, vákuum- és zsugortasakok forgalmazását, nagyobb termékválasztékot biztosítva az élelmiszeripar számára. Szakemberei komplett technológiai szolgáltatással állnak partnerei rendelkezésére.

  • Visszaélés bejelentő csatorna

   Használja a FaceUP bejelentő rendszert! Töltse le az alkalmazást és használja a yeQOt3Qo5y belépési kódot.

   https://www.faceup.com/c/35o5bvcv

 • KALLE HUNGARIA KFT.

  Zodony utca 3.
  1203 Budapest
  Ungarn
  T  +36 - 1 815 2050